Webshop oplossingen: Uw sleutel tot digitaal succes

Een eigen webshop zorgt ervoor dat jouw klanten van overal en op elk moment jouw producten kunnen aankopen. Hoe start je? Hoe optimaliseer je met de juiste technologie?

Waarom een goede webshop essentieel is voor jouw onderneming

Online verkopen biedt heel wat mogelijkheden. In de hedendaagse digitale wereld zijn klanten steeds vaker op zoek naar online winkelervaringen die zowel gemakkelijk als efficiënt zijn. Een goed ingerichte webshop kan jouw onderneming tal van voordelen bieden:

Er is geen sluitingstijd. Dat maakt dat jij als ondernemer elk moment van de dag omzet kan genereren. Jouw klant kan ook op elk moment van de dag, wanneer het hen uitkomt winkelen.

Online gaan betekent dat je toegang hebt tot een wereldwijde klantenbasis in plaats van enkel die lokale shoppers. Jouw klant kan ook van eender waar in de wereld jouw producten aankopen. Koopt hij het liefste via jouw webshop? Top! Koopt hij liever via Amazon? Dat kan ook zeker.

Verbreed jouw potentieel door online stappen te zetten.

webshop starten

Alles wat je nodig hebt om online te verkopen.

Elke klant is uniek.
Elke winkel is uniek.

Uitdagingen en vragen bij het starten en verbeteren van hun webshop

Welke vragen stellen onze klanten?

Efficiënt beheer

Hoe zorgen we ervoor dat we tijdsinvestering in beheer van een online webshop kunnen minimaliseren? Hoe kunnen we aan efficiënt voorraad- en productbeheer doen via meerdere kanalen? Hoe kunnen we onze webshop zelfstandig beheren?

Klantinteractie en -retentie

“Hoe zorg ik ervoor dat klanten terug blijven komen? Hoe bied ik een naadloze en gedenkwaardige klantenservice aan?” Het cultiveren van loyaliteit en het opbouwen van een gemeenschap rond mijn merk is een constant leerproces. Hoe kunnen we onze marketing en communicatie inspanningen optimaliseren?

Groot bereik

Hoe zorgen we ervoor dat een zo groot mogelijk bereik kunnen hebben? Hoe kunnen we mee teren op de inspanningen van online marktplaatsen zoals bol.com en amazon?

E-commerce technologie

Technologie die je vooruit kan helpen

Elke keer dat ik een nieuw platform of tool tegenkom, vraag ik me af: “Is dit het juiste platform voor mijn producten en klanten? Kan ik het op de lange termijn beheren en schalen?” Het landschap van e-commerce platforms en tools is uitgestrekt en verwarrend.

Wij kiezen samen met je de juiste technologieën en optimaliseren naar jouw noden.

Akaneo PIM
Beheers je productinformatie

Een centrale hub waar je moeiteloos al je productdata beheert. De vrijheid om snel en eenvoudig producten toe te voegen of te wijzigen. De zekerheid dat je klanten altijd de meest actuele en correcte informatie zien, ongeacht het kanaal waarop ze winkelen.

Ontdek Akaneo PIM

Channable
Verkoop op online marktplaatsen

Maak multikanaal verkoop eenvoudig. Voeg nieuwe verkoopplatforms toe met enkele klikken. Centraliseer je verkoopsstrategieën en advertentiecampagnes vanuit één overzichtelijk dashboard. Bespaar tijd en moeite door het automatiseren door het automatiseren van productfeeds naar verschillende marktplaatsen.

Ontdek Channable

Woocommerce
Je eigen webshop volledig in eigen handen

Een flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing voor starters. Heel wat uitbreidingsmogelijkheden om te groeien. Naadloze integratie met jouw WordPress-site.

Magento
Voor diepgaand maatwerk

Wanneer je op zoek bent naar een robuuste, schaalbare oplossing, kijk dan naar Magento: Creëer een webshop die meegroeit met je ambities. Maak gebruik van uitgebreide tools voor SEO, beheer en marketing. Het platform is flexibel genoeg voor zowel de kleine start-up als de gevestigde multinational.

Ontdek Magento

Mikado Team achter de schermen

Strategisch en technische ondersteuning

We bouwen niet alleen je oplossing.
Onze experts adviseren strategisch met plezier hoe je uw organisatie en ledenportaal kan laten groeien.

Onze ondersteuning als partner

Onze webshop diensten

We starten door samen met de klant niet alleen naar de site te kijken maar naar de hele onderneming achter de site. Zo krijgen we een breder beeld van wat nodig is en wat het verschil kan maken. Daarna lopen we nog een heel eind mee na oplevering om al je online potentieel te ontgrendelen. Daarvoor hebben we de volgende diensten.

Je e-commerce dokter

Met een audit identificeren we waar er opportuniteiten liggen in jouw online verkoop. Je krijgt een lijst van verbeterpunten die je onmiddellijk kan toepassen en investeringen die een verschil kunnen maken.

Je online marketeer

Mensen op je site krijgen gaat niet vanzelf. Wordt je site niet gevonden? Wij dokteren je marketing strategie samen met je uit. Zo gaan we de communicatie en marketing inspanningen maximaliseren.

Je adviseur

Wij adviseren wat het best is voor jou. Geen enkele software werkt even goed voor alle scenario's. Blijken onze diensten of tools geen goeie fit, dan helpen we je nog altijd verder in je zoektocht naar een andere partner!

Je online trainer

Soms is er niks mis met de tools, maar missen de mensen in je team de nodige kennis om zelf verder te bouwen. Je team op snelheid krijgen is voor ons top prioriteit.

Je digitale architect

Samen met je team bepalen we wat je doelstellingen zijn en welke processen achter de schermen van de online verkoop moeten komen. Aan de hand van die informatie gaan we aan de slag en maken we een aanpak die helemaal aansluit met de noden van je onderneming.

Klaar om stappen te zetten met jouw webshop?

 Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Zo ontdek je hoe we je kunnen helpen je e-commercebedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Magento solutions