Een partner voor je nieuwe website!

Ben je op zoek naar meer dan een webbouwer voor je website, adviseurs rond digitalisatie of start je een nieuwe e-commerce site in Vlaanderen?

Onze ondersteuning als partner

Wij zijn meer dan website bouwers

We starten door samen met de klant niet alleen naar de site te kijken maar naar de hele onderneming achter de site. Zo krijgen we een breder beeld van wat nodig is en wat het verschil kan maken. Daarna lopen we nog een heel eind mee na oplevering om al je online potentieel te ontgrendelen. Daarvoor hebben we de volgende diensten.

Je web dokter

Met een website-audit identificeren we waar jouw website tekort schiet en verbeteringen aanbrengen. Je krijgt een lijst van verbeterpunten die je onmiddellijk kan toepassen en investeringen die een verschil kunnen maken.

Je online marketeer

Mensen op je site krijgen gaat niet vanzelf. Wordt je site niet gevonden? Wij dokteren je marketing strategie samen met je uit.

Je adviseur

Wij adviseren wat het best is voor jou. Geen enkele software werkt even goed voor alle scenario's. Blijken onze diensten of tools geen goeie fit, dan helpen we je nog altijd verder in je zoektocht naar een andere partner!

Je online trainer

Soms is er niks mis met de tools, maar missen de mensen in je team de nodige kennis om zelf verder te bouwen. Je team op snelheid krijgen is voor ons top prioriteit.

Je digitale architect

Samen met je team bepalen we wat je doelstellingen zijn en welke processen achter de schermen van de website moeten komen. Aan de hand van die informatie gaan we aan de slag en maken we een website die helemaal aansluit met de noden van je onderneming.

Maak kennis met Gert-Jan, je online marketeer

Wat na de lancering?

Hoe helpen we je nu groeien? 

Door een uitgebreide strategie op te stellen, die we dan ook nauwkeurig uitvoeren. We nemen je uitdagingen aan en gaan samen met je op zoek naar de juiste oplossing.

Wij helpen je om je boodschap te versturen en je naamsbekendheid te vergroten.

We denken mee over de juiste sociale media kanalen, ontwikkelen een strategie en voeren die uit.

Gert-Jan Loix Studio Mikado
Maak kennis met Douglas, digitale adviseur voor de non-profit

Een site met een
maatschappelijke meerwaarde?

Non-profit IT specialist
Ontgrendel je online potentieel

Zet jezelf mooi op de kaart