Onze aanpak

Explore

We maken kennis, luisteren naar jouw verhaal en wat jij nodig hebt. Het is een open gesprek waarin we meer inzicht krijgen in je verwachtingen en je zo een idee van welke oplossing of methode we zullen kiezen.

We kunnen dan al een ruwe schets maken van welk budget en welke planning je mag verwachten

blank
blank

Define

Met alle informatie die hebben verzameld gaan we aan de slag om de basis fundamenten te leggen voor je project. We we verfijnen de noden en het doel van het project en maken prioriteiten. Zo creeën we een document dat getailleerd beschrijft hoe project zal werken en waarom dat zo moet. Met deze werkwijze zorgen we er ook voor dat de toekomstplannen ook een plaats krijgen.

Hiermee heb krijgen we niet alleen een duidelijke scope en planning maar ook een globale strategie en richting voor de toekomst.

Visualize & Design

Net zoals een bij de bouw van een huis heb je plannen nodig, deze plannen leggen in eerste plaats de layout, navigatie en structuur van de website vast: waar wil je de informatie van je product, wil je nog een extra video, extra gegevens nodig in de klantenzone,…

Dit prototype dompelen we onder in het creatieve vat onze designers. Alle elementen worden visueel uitgewerkt tot in de puntjes zodat je exact weet hoe het eindresultaat er zal uit zien.

blank

Develop

Nu begint het echte werk aan de hand van vorige stappen weet ons development team waar en hoe elk element moet komen. Zo kan elk detail ontwikkeld worden zoals het moet zijn. Tijdens deze stap blijven we je ook informeren over de status van je project en zorgen onder tussen van de begeleiding van je team.  

 

Take-off

Nadat we alles hebben voorzien van de juiste kleur, de juiste handelingen en samen met jou de nodig testen hebben gedaan kunnen we ons klaar maken voor de take-off. 

We voorzien de nodig opleidingen en verwerken je laatste feedback.

blank
blank

Fly

Hoeraa! Ja iedereen mag het weten het project live is.

Maar daar stoppen wij nog niet. We blijven je ondersteunen met onze kennis en met professioneel advies om ervoor te zorgen dat je project blijft groeien.  

We blijven voor je klaar staan want we willen trots zijn op jullie verhaal. 

Klaar om je digitale inspanningen nog meer te laten renderen?

 Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Magento solutions