Een optimale gebruikerservaring voor je website: Myaddon

We gingen aan de slag met de website van Myaddon.be. We zorgden voor een optimale gebruikerservaring, zowel voor bezoekers, als voor mensen die er mee moesten werken.

Douglas

Douglas

Je website-strateeg en digitale adviseur die de balans zoekt tussen mensen en technologie voor je onderneming.

Ervaring van de gebruikers en bezoekers van je webshop en website centraal

Gebruikerservaring van je bezoekers

Je website is je visitekaartje. Mensen komen daar vaak voor de eerste keer in contact met je merk, je product of de diensten die je aanbiedt.

Dan wil je uiteraard dat de gebruikerservaring van je bezoekers zo optimaal verloopt. Een logisch pad voor hun vragen en uitdagingen. Als ook op de juiste plaatsen de antwoorden kunnen vinden. Om hen als ze overtuigd zijn van jullie meerwaarde helemaal te overhalen om een aankoop te doen.

Optimale ervaring, ook voor de mensen die ermee moeten werken

Hiernaast is een gebruikerservaring door jullie eigen mensen intern zeer belangrijk. Hoe kan je zelfstandig en eenvoudig aanpassingen doen aan de website? Dit zonder telkens te moeten schakelen met externe bedrijven voor de uitvoering. Hoe kan je snel en eenvoudig het bereik van je website optimaliseren?

Met deze vragen gingen we aan de slag met Marie van Myaddon.be. Hoe we te werk gingen, vertellen we je graag in deze case.

In deze case:
Over de klant

Een webshop met persoonlijkheid

We zijn verheugd om mee te mogen werken aan het succesverhaal van myaddon.be. Onze inspirerende klant die heeft laten zien hoe creativiteit en ondernemerschap een positieve impact kunnen hebben op de levens van mensen. Marie Van den Broeck, de oprichtster van My Add On, is een probleemoplosser, een believer en een gepassioneerde ondernemer die al vele ondernemingsawards heeft ontvangen voor haar producten.

My Add On is een unieke webshop die gespecialiseerd is in het verbeteren van krukken, rolstoelen en rollators door middel van ‘addons’. Deze addons hebben niet alleen een aantrekkelijk design, maar bieden ook eenvoudige en handige oplossingen voor specifieke behoeften.

gebruikerservaring van je website verbeteren
Onze web strategie

Doortrekken van de merk uitstraling op de website

Toen Marie bij Studio-Mikado aanklopte voor de ontwikkeling van haar website, was het duidelijk dat het ontwerp de essentie van My Add On moest weerspiegelen. Samen met hun getalenteerde in-house designer, Yne, hebben we een buitengewoon mooie website gecreëerd en zijn we aan de slag gegaan. Samen hebben we een webshop gecreëerd die de innovatieve en praktische aard van de producten van My Add On benadrukt.

De touwtjes zelf in handen

Dankzij het gebruiksvriendelijk WordPress beheersysteem is Yne al heel snel zelf aan de slag gegaan om onze gebouwde onderdelen in te zetten om de website verder uit te bouwen. Zo werkten we allemaal nauw samen met Marie om haar merkidentiteit te vertalen naar een website die een perfecte balans bood tussen esthetiek, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Optimale combinatie tussen zelfstandigheid en esthetiek.

 

blank
blank

Een aangename ervaring voor de bezoeker

De website van MyAddon.be straalt direct de unieke kenmerken van de producten uit. Het gebruik van levendige kleuren, aantrekkelijke visuals en een intuïtieve navigatie trekt de aandacht van bezoekers en maakt het gemakkelijk om door het assortiment addons te bladeren.

 Elk product wordt gepresenteerd met gedetailleerde beschrijvingen, duidelijke afbeeldingen en handige video’s om potentiële klanten te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Daarnaast is er een informatieve blogsectie toegevoegd waar Marie haar expertise en passie voor het verbeteren van mobiliteit deelt.

Producten die tonen wie JIJ bent!

Conclusie

Myaddon is een inspirerend succesverhaal. Het is een webshop dat de innovatieve producten van My Add On op een visueel aantrekkelijke en functionele manier presenteert, waardoor het leven van mensen met beperkte mobiliteit wordt verbeterd.

We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het succes van Marie Van den Broeck en Yne Van De Mergel, en we kijken uit naar toekomstige projecten waarin we andere ondernemers kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun dromen.

Een optimale ervaring bieden voor je gebruikers en bezoekers van je website?

Studio Mikado denkt mee om van jouw website en e-commerce verhaal een succes te maken. Hiervoor hebben we tal van oplossingen voor optimaal beheer voor je gebruikers.

blank