My Add On

Transformeer je mobiliteit, pimp je krukken en rolstoelen. Een webshop met persoonlijkheid.

Douglas

Douglas

Je website-strateeg en digitale adviseur die de balans zoekt tussen mensen en technologie voor je onderneming.
Over de klant

Een webshop met persoonlijkheid

We zijn verheugd om mee te mogen werken aan het succesverhaal van myaddon.be. Onze inspirerende klant die heeft laten zien hoe creativiteit en ondernemerschap een positieve impact kunnen hebben op de levens van mensen. Marie Van den Broeck, de oprichtster van My Add On, is een probleemoplosser, een believer en een gepassioneerde ondernemer die al vele ondernemingsawards heeft ontvangen voor haar producten.

My Add On is een unieke webshop die gespecialiseerd is in het verbeteren van krukken, rolstoelen en rollators door middel van ‘addons’. Deze addons hebben niet alleen een aantrekkelijk design, maar bieden ook eenvoudige en handige oplossingen voor specifieke behoeften.

Onze web strategie

Samenwerking centraal

Toen Marie bij Studio-Mikado aanklopte voor de ontwikkeling van haar website, was het duidelijk dat het ontwerp de essentie van My Add On moest weerspiegelen. Samen met hun getalenteerde in-house designer, Yne, hebben we een buitengewoon mooie website gecreëerd en zijn we aan de slag gegaan. Samen hebben we een webshop gecreëerd die de innovatieve en praktische aard van de producten van My Add On benadrukt.

De touwtjes zelf in handen

Dankzij het gebruiksvriendelijk WordPress beheersysteem is Yne al heel snel zelf aan de slag gegaan om onze gebouwde onderdelen in te zetten om de website verder uit te bouwen. Zo werkten we allemaal nauw samen met Marie om haar merkidentiteit te vertalen naar een website die een perfecte balans bood tussen esthetiek, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

 

blank
blank

Een aangename ervaring voor de bezoeker

De website van MyAddon.be straalt direct de unieke kenmerken van de producten uit. Het gebruik van levendige kleuren, aantrekkelijke visuals en een intuïtieve navigatie trekt de aandacht van bezoekers en maakt het gemakkelijk om door het assortiment addons te bladeren.

 Elk product wordt gepresenteerd met gedetailleerde beschrijvingen, duidelijke afbeeldingen en handige video’s om potentiële klanten te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Daarnaast is er een informatieve blogsectie toegevoegd waar Marie haar expertise en passie voor het verbeteren van mobiliteit deelt.

Producten die tonen wie JIJ bent!

Conclusie

Myaddon is een inspirerend succesverhaal. Het is een webshop dat de innovatieve producten van My Add On op een visueel aantrekkelijke en functionele manier presenteert, waardoor het leven van mensen met beperkte mobiliteit wordt verbeterd.

We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het succes van Marie Van den Broeck en Yne Van De Mergel, en we kijken uit naar toekomstige projecten waarin we andere ondernemers kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun dromen.